Skip to content

De små ting

Vi kender det vel alle alt for godt, noget er lidt besværligt og man har travlt, så vi kommer ikke lige helt dertil hvor vi får det gjort.

Den kom jeg lige tilbage til efter at have haft noget træning med nogle kunder i Elasticsearch, Logstash og Kibana. Jeg havde forberet mig på nogle spændende ting som jeg kunne vise og træne den i. Men i vi endte med at bruge en del tid på helt simple ting, så som hvordan man vedligeholder brugere i Kibana.

Det var virkelige en af de “storer” barierer som gjorde det besværligt for dem at bruge Kibana. De brugte det for sjældent og derfor kunne de ikke huske deres brugernavn eller kode, som så gjorde at de ikke bruge løsningen.

Nu er vi igang med at få sat AD integration op, så de altid ved hvad deres brugernavn og kode er.

Og det har fik mig så ting at tænke på de små ting som nogle gange er den store bariære for at kunne udnøtte de ting som egentligt var ment som en stor hjælp i hverdagen.

Back To Top