Skip to content

Google page rank

Søgemaskine optimeren eller i daglig tale SEO, er vigtigt for mange hjemmesider. Der er et hav af teknikker til hvordan man kan optimere sider til at få en bedre “Page Rank” på Google.
Nogle af disse metoder er af teknisk karater, så som at man benytter backlinks, microdata rich snippets, meta data i toppen af hjemmeside koden, sørger for at tittel er korrekt osv. Men mest af alt handler søgemaskine optimering om at man har en god hjemmeside med noget relevandt indhold. Så ved at have noget fornuftigt indhold og noget som folk gerne vil finde er man allerede langt.

Google bruger “Page Rank” til at give hjemmesider karakter efter hvor gode og meningsfylde de mener siden er i forhold til det folk søger på. Derfor er det vigtigt at have en høj “Page Rank“. Det vides ikke med sikkerhed hvordan Google gør det, men de siger selv at de tjekker på over 2 millioner ting, så man har masser af muligheder for at gøre sin side bedre.

Hvis du har lyst til at tjekke din “Page Rank” kan du gøre det med denne form.

Check Page Rank of your Web site pages instantly:This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top