Skip to content

HP bærbar boot problemer, caps og numlock blinker

Jeg havde et problem med en bærbar HP 6730b som ikke ville boote. Den står bare med en cursor og blinker, eller også går den i Express boot option og står og tæller end fra 250.
Jeg opdagede også at caps og numlock stod og blinkede et par  gange inden den gik i Express boot options.
Kørte en komplet diagnostik på den men der var ikke noget galt 🙁

Ved et tilfælde opdagede jeg da jeg gik i BIOS at der var noget der ikke helt så rigtigt ud i Boot options. Det vil sige der vare en ekstra linie som ikke havde noget tekst. Jeg lavde derfor en Reset to factory default og gik derefter ind og ændrede på rækkefølgen på Boot devices og vupti nu vil den boote igen.

This Post Has One Comment

  1. Jeg er igen stødt på en HP bærbar som blinkede. Men denne gang var det ikke samme problem og har ikke kunne finde en måde at få liv i den.

    Denne bærbare vil dog heller ikke boote inden den begynder at blinke, så man kan ikke komme i BIOS 😥

Skriv et svar

Back To Top