Skip to content

Test af webside i forkellige versioner af IE

Der findes mange løsninger til at teste hjemmesider. For mig er det generelt Internet Explore der giver de fleste problemer.
De sider jeg laver virker stort set i Firefox, Chrome, Opera og Safari, uden at jeg skal tænke over noget der gør underligt. Men IE giver stadig problemer. Specielt fordi de ting som gør at den skiller sig ud ændre sig. Det vil sige at IE6 ikke er kompaibel med IE7, IE8, IE9 og IE10, og heller ikke med de andre browsere. Det samme gør sig gældende fore IE7 som ikke er komatibelt med de nyere og IE8 som heller ikke er kompatibel.
Så som du kan se er er der meget der skal testes og laves fixes for.

For at kunne gøre dette har jeg fundet ud af at Microsoft stiller helt kvit og frit, nogle virtuelle versioner af de forskellige Windows verisoner, men forskellige versioner af IE til rådighed.

Det er virtuelle maskiner så du kan downloade dem og køre dem i f.eks. VirtualBox. De er dog tidsbegrænsede så man kan kun benytte dem i 90 dage, så skal man downloade dem igen. Men ikke destomindre er det til stort hjælp.

For at komme igang skal du blot klikke her.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top