Skip to content

Opsætning af Elasticsearch cluster

Når du installere Elasticsearch er der som sådan ikke noget man skal konfigurere. Teamet bag har virkelig gjort meget for at det skal være nemt. Men der er nu alligevel en enkelt ting som du skal være specielt opmærksom på.

Da jeg installere den første server gik alting meget fint, men da jeg ville installere en server mere til vores demo side, fik jeg problemer. Import at data via river fejlede hele tiden. Efter at have brugt en del tid på at gennemgå installation og geninstallere osv. fandt jeg frem til at mit problem skyldes at når du ikke angiver en cluster.name i Elasticsearch konfigurations filen, vil den automatisk søge efter andre Elasticsearch servere og melde sig ind i cluster med dem.
Det betød at den så også begynde at replicere data fra min anden server, hvilket jeg ikke ønskede.

Så nu sætter jeg altid cluster.name i konfigurationen for at sikere at jeg ved hvilke servere der er i cliuster med hinanden 🙂

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top