Skip to content
Bagud kompatilbe Zabbix proxy servere

Nemmere opgradering af Zabbix server og proxy fra version 6.4

Der har været en lille udfordring tidsmessig, med opgraderingen af Zabbix hvis man har tilknyttede Zabbix proxy servere.

Tidligere har det være sådan at man skulle køre med den samme version over hele linien. Det har gjort at ved større installationer hvor man har mange proxy servere kunne nedetinden for dele at løsningen være betydelig, i forbindelse med en opgradering.
Men nu har folkene bag Zabbix gjort det muligt at køre med forskellige version af Zabbix proxy og Zabbix server.

Du skal være opmærksom på at det nu skal opgradere servern først. Proxyservere vil så, kunne forsætte med at sende data til den nye veresion af Zabbix serveren. Du skal dog være opsmærksom på at du ikke kan lave konfigurations ændringer på hosts, som er tilknyttet en ældre proxyservere version.

I release informationen fra Zabbix, som du kan finde her, kan du læse mere om hvordan det fungere.

Back To Top