Skip to content

Deaktivere alle plugin i WordPress

Hvis du oplever at WordPress ikke virker efter opdatering eller installering af et plugin, så er der flere muligheder for at deaktivere plugins i WordPress. Det nemmeste at omdøbe plugin mappen til det plugin der ikke fungere. Så vil WordPress selv deaktivere pluginet og man kan komme videre.

For at gøre dette så skal du blot omdøbe plugin mappen som ligger i wp-content/plugins/.

Men nogle gange er det ikke lige det mest hensigtsmæssige at gøre det på den måde. F.eks. hvis man køre WordPress i et multisite miljø. Hvis man kun har problemer på et site og man omdøber mappen vil pluginet blive deaktivere på alle sites.

I sådan en situation kan man så gå i databasen og deaktivere. Det nemmeste er at deaktive alle plugins for det enkelte site og så gå i kontrolpanelet og genaktivere de plugins som det ikke er meningen skulle deaktiveres.

Først skal vi lige finde den option som indeholder information om hvilke plugins som er aktiveret.

SELECT * FROM wp_options WHERE option_name = 'active_plugins';

Husk at ændre wp_options til f.eks. wp_13_options alt efter hvilke site id det drejer sig om.

Når du har fundet rækken i databasen er det en god ide at lave en backup af den json streng som står i option_value. Herefter skal vi blot nulstille.

UPDATE wp_options SET option_value = 'a:0:{}' WHERE option_name = 'active_plugins';

Igen husk at ændre tabel navnet med det rigtige site id.

Når dette er gjort er alle plugins for dette site deaktiveret og du kan komme tilbage til kontrolpanelt og aktivere de plugins som du vil benytte.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top