Skip to content

Ændring af ALT+TAB switcher i Ubuntu Unity

Der er nok nogle derude som mig der er lidt træt af den måde Ubuntu har valgt at lave ALT+TAB funktionen. Som sådan fundere den faktisk fint men når man har flere vinduer i samme program, gruppere den dem og man skal så stå nogle split sekunder inden man kan vælge det rigtige vindue.

Jeg har ikke kunne finde noget i den normale opsætning der har kunne gøre at jeg kunne lave denne gruppering om, så den ikke gør det. Men efter lidt søgning fandt jeg ud af at man kan skifte “Switcher” og der faktisk er et par stykker at vælge imellem.

For at ændre det kan du installere compiz settings.

sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
sudo apt-get install compiz-plugins

Åben compiz settings. Tryk ALT+F2 og skriv ccsm.

Jeg har valgt Shift switcher. Her bladre man mellem vinduer, jeg har dog valgt at sætte farten betydeligt i vejret da jeg ikke vil vente på den skifter.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top