Skip to content

Pi-hole blokering af annoncer og sporing på dit netværk

Pi-hole er en open-source software, der fungerer som en DNS-baseret annonceblokering. Det er designet til at blokere annoncer, sporingsmekanismer og uønsket indhold på dit netværk eller andre enheder, der er forbundet til det.

Når du installerer Pi-hole på en enhed som f.eks. en Raspberry Pi eller en server, fungerer den som en DNS-server i dit netværk. Når enheder i netværket anmoder om at få adgang til websteder eller indhold, filtrerer Pi-hole DNS-forespørgslerne og blokerer automatisk kendte annoncenetværk og domæner, der er forbundet med uønsket indhold.

Pi-hole kan hjælpe med at forbedre din internetoplevelse ved at reducere mængden af ​​irriterende annoncer, der vises på dine enheder. Det kan også forbedre netværkets ydeevne ved at blokere unødvendig trafik og reducere belastningen på dit netværk.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Pi-hole og hvordan du kan implementere det på dit netværk, vil jeg anbefale dig at besøge deres officielle hjemmeside på www.pi-hole.net. Der finder du mere detaljerede oplysninger, installationsvejledninger og support fra Pi-hole-fællesskabet.

Back To Top