Skip to content

Upload af billeder i WordPress fejler med HTTP error eller I/O error

Jeg løb ind i et lille problem med at kunne uploade billeder på WordPress. Jeg blev ved med at få fjelen HTTP error eller I/O error hver gang jeg valgt et billede der var større end ca 130kb.

Efter at have brugt timer på at prøve forskellige ting med installation af flash og tilføjelser til .htaccess filen, fandt jeg til sidst ud af at problemet i virkeligheden var fcgi. Jeg hoster siderne hos EscapeCloud.net og der benytter vi IspCP som kontrolpanel. Standard installationen af mod_fcgi tillader ikke ikke lange request. Så man skal blot have sat MaxRequestLen op til f.eks. 15728640 og det spiller igen.

Hvis man benytter IspCP benyttes den normale fcgi.conf i /etc/apache2/mods-available ikke, du skal i stedet sætte det ind i /etc/apache2/mods-available/fcgid_ispcp.conf

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top