Skip to content

WordPress memory limit

Ved et tilfælde løb jeg ind i et memory problem under udvikling af et nyt plugin. Jeg var en andeslse uforstående for at den ikke kunne benytte mere end 32MB hukommenlse. Jeg vidste at serveren var sat op til væsent mere (256MB) så det måtte være noget der var bevidst sat i WordPress.

Efter lidt Googlen fant jeg frem til at WordPress ganske rigitigt er sat op til max at måtte bruge 32MB hukommelse. Der er desværre ikke sådan lige nogen nem måde at rette dette på generelt for systemt. Men der er mulighed for at man selv kan definere det i sit plugin. Dette gøres var at skrive følgende:

@ini_set( 'memory_limit', apply_filters( 'admin_memory_limit', '256M' ) );

Dette vil sætte memory limit for administrations systemt til 256MB.

This Post Has One Comment

Skriv et svar

Back To Top