Skip to content

Projekt værktøj

For noget tid siden stod jeg og skulle bruge et værktøj i stil med MS Project. Ikke fordi at jeg behøvede det helt store projekt værktøj, men havde bare brug for lige at kunne lave kunne visualisere et projekt i form at en tidsplan med opgaver.
Efter lidt søgen faldt jeg over Planner. Planner findes til både Linux, Mac og Windows.

I Planner kan man på en overskuelig måde oprette sit projekt, lave opgaver med underopgaver. Tildele dem til resurcer og på den måde skabe sig et overblik over tidplanen for sit projekt.
Da det er Open Source kan man jo bare insatllere, så ikke noget med at alle deltagere i projektet skal have et dyrt program installeret for at kunne være med. Men skulle man have nogen som blot skal følge med kan man også eksportere sit projekt til en HTML fil som alle kan åbne.

Skulle du få lyst til at kigge nærmere på Planner kan du finde hjemmesiden her https://live.gnome.org/Planner

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top