Skip to content

Evernote på Ubuntu

Evernote findes, mig bekendt, ikke til Ubuntu endnu. Men der findes nogle alternative klienter som fungere fint. Jeg bruger selv Everpad.

Med Everpad kan man benytte sin Evernote konto og tilføje, redigere, slette sine noter.

En enkelt lille ting som man skal være opmærksom på er at hvis man ændre sin kode op Evernote, kommer den ikke rem og beder om at man tater sin kode ind, som man nok ville forvente. Og man får også bare log til at muntre sig med at lave nye og redigere osv. men den synkronisere blot ikke noterne mere :-/
Den eneste måde jeg har fundet til at fikse dette problem er at gå i Settings and Management og trykke på Remove Authorisation. Dette har dog den effekt at den fjerner alle dine noter og man skal logge ind igen :-/ så hvis man ikke får gjort det her lige efter man har skiftet sin kode kan man risikere at man mister det man har rettet/tilføjet.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top